Wanhojen tanssit

Sähköinen Ajanvaraus
VARAA SOVITUSAIKA !

Vuokraushinnasto

Frakkipaketti varusteineen 199€
Sakettipaketti varusteineen 189€
Smokkipaketti varusteineen 199€
Tumma, kiiltävä/matta pukupaketti varusteineen 189€

Kaikki paketit alkavat jopa koosta 42 (160 cm) aina kokoon 64C/145F saakka.

Pukukengät 25€
Lakeerikengät 30€

Vanhojenpäivän paketin vuokra-aika on pitkä

Alamme pakata paketteja jo tammikuussa ja ilmoitamme viestillä heti, kun paketti on noudettavissa. (Huom. palautuspäivää voidaan tarvittaessa siirtää pidemmälle, mikäli tansseja siirrettäisiin, eikä siirrosta tule vuokraajalle mitään lisäkustannuksia)

Frakki-, saketti-, smokki- tai pukupaketti sisältää kaikki ko. pukuun liittyvät osat. Paketti ei sisällä alus- eikä ulkovaatteita, kenkiä, hansikkaita eikä mahdollisia korjausmuokkauksia vaan ne veloitetaan erikseen.


Kengät

Paketin hinta ei sisällä kenkiä. Tarvittaessa vuokraamme erilaisia lakeerikenkiä hintaan 30€ / pari.

Juhlan luonteen vuoksi voi käyttää myös omia kenkiä; MTX pukuohje: "kengät ovat mustat, kiiltävät ja solmittavat" ts. varsinaisia lakeerikenkiä ei välttämättä tarvita.

Vuokraamme myös aivan uusia lakeerikenkiä hintaan 59,00 € / pari. Mahdollisen kenkien jälkioston yhteydessä koko vuokrahinta hyvitetään alkuperäisestä myyntihinnasta (179,-€).


Korjaukset

Mahdolliset korjausompelut eivät sisälly hintaan. Koska meillä on paljon erikokoisia housuja ja -takkeja, ei ompeluja yleensä tarvita (19 pukua 20 sovitetusta ei tarvitse minkäänlaisia korjauksia).

Mikäli asusteita tarvitsisi kuitenkin hienosäätää, veloitamme ompelusta alk. 20€ / korjaus.


Hansikkaat

Tansseissa käytetään valkoisia frakkihansikkaita. VP myyntihinta niille on 20,00 euroa. Kaksi eri kokoa - ei sisälly vuokrahintaan. Frakkihansikkaat ovat myyntituote eikä niitä voi vuokrata.


Tavoitteenamme on 100% kotimaisuusaste

Kaikki vanhojenpäivien frakkimme ja muut tuotteemme ovat uusia tai lähes uusia ja siten uuden veroisia. Frakit ja muut juhlapuvut ovat pääosin kotimaisten Karjalan Puku Oy:n tai Turo Oy:n toimittamia. Frakkipaidat, -liivit ja -rusetit tulevat pääosin Matex Oy:ltä Turusta, olkaimet ja hihastimet Helsingin Olkain Oy:ltä Nurmijärveltä, juhlakengät TopMan Oy:ltä Parkanosta ja pukupussit Sinituotteelta Kokemäeltä. Tavoitteena on tuotteissamme 100 % kotimaisuusaste.

Maksutapa

Vanhojenpäivän paketeissa ei ole erillistä varausmaksua vaan vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan sovituksen yhteydessä. 


Vuokrausehdot

Yleiset vuokrausehdot ja erityisehdot